Monipuoliset rakennustyöt ja kiinteistöhuolto koko Etelä-Suomeen

P-MET on rakennusliike, jolla on vuosien tuoma kokemus. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella ja toteutamme kattavasti erilaiset rakennustyöt, kuten saneeraukset ja pienimuotoiset uudisrakentamiset. Lisäksi teemme maalaustyöt sekä katto-, pelti- ja metallityöt asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. P-MET :lla tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas ja sovitun aikataulun noudattaminen.

Ota yhteyttä

Rakennustyöt

Teemme kattavasti erilaisia rakennustöitä juuri sinun tarpeisiisi. Palveluihimme kuuluvat muun muassa autotallien, hallien, varastojen, katoksien ja terassien teko toiveidesi mukaisesti. Saneeraamme kiinteistöt tarvittaessa kivijalasta kattoon. Teemme myös toimistotilamuutoksia ja muita julkisten tilojen korjauksia. Lisäksi meiltä saat märkätilaremontoinnit: saneeraamme wc-, sauna- ja kylpyhuonetilat erilaisissa kiinteistöissä.

Maalaustyöt


Palveluihimme kuuluvat erilaiset maalaustyöt niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Maalaamme rakennukset, julkisivut, ikkunalistat ja kattopellit. Näiden lisäksi huollamme samalla katot, ovet ja ikkunat kuntoon, jos asiakas niin haluaa.

Katto- ja peltityöt


Erikoisosaamistamme ovat kaikenlaiset kattojen ja peltien rakennustyöt. Asennamme niin kattopellitykset, ikkunalistat kuin julkisivupellityksetkin. Teemme myös konesauma- ja peltikattoja asiakkaiden tarpeiden mukaan.


Metallityöt


Rakennamme myös järeämpiä metallirunkoja ja -rakenteita, esimerkiksi metallirunkohalleja ja teollisuushallien runkoja.


Tiesithän myös, että ammattilaisen tekemät kodin kunnostus- ja rakennustyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lue lisää täältä!

Kiinteistö- ja laitehuolto

Kiinteistöjen ja laitteiden säännöllinen huolto on tärkeä osa toimintaamme. Teemme erilaisia huoltotöitä kokonaisvaltaisesti Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme kiinteistöhuoltopalveluja erityisesti teollisuudelle ja julkisen sektorin toimijoille. Huollamme kiinteistöjä ja laitteita niiden turvallisuuden ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. 

Teollisuushuollot


Teemme kiinteistönhuoltoa kaikenlaisiin kohteisiin. Teollisuushuoltopalveluihimme kuuluvat lähes kaikki laitosten ja kiinteistöjen laitehuollot sekä yleinen kiinteistöhuolto. Laaja osaamisemme kattaa lämpökeskusten, kaivosten sekä muiden rakennusten kiinteistö- ja laitehuollot. 


Teollisuuskohteiden LVI-työt


Teemme kattavasti myös LVI-töitä ja -asennuksia teollisuuden eri kohteisiin. Meiltä löydät osaavaa henkilökuntaa lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennukseen ja huoltoon.


P-MET on vastaus, kun tarvitset luotettavan ammattilaisen mihin tahansa huolto- tai rakennustyöhön Etelä-Suomessa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!